Masterclasses voor de schoonmaak- en glanzenwassersbranche in Amstelveen of op uw locatie

The Legal Company is een gerenommeerd kantoor binnen de schoonmaak- en glazenwassersbranche en biedt al jaren de beste juridische oplossingen voor deze branche.  The Legal Company verzorgt al haar juridische trainingen voor de schoonmaakbranche op haar kantoor te Amstelveen (maximale groepsgrootte 8 personen) op persoonlijke wijze, dus met veel interactie. Zie onderstaande agenda voor de masterclasses op gemelde data. The Legal Company kan ook alle masterclasses op uw locatie verzorgen voor uw medewerkers (minimaal 5 deelnemers vereist). Geïnteresseerd in deelname of een offerte voor een masterclass op locatie? Zie het aanmeldformulier per masterclasspagina of neem direct contact op via info@thelegalcompany.nl of bel 020 345 0152.

Masterclass agenda voorjaar 2023

Masterclass Word intern vertrouwenspersoon in één dag

1 juni 2023

Elk organisatie is wettelijk verplicht een veilige werkomgeving te bieden aan haar werknemers. Toch kan een werknemer zomaar geconfronteerd worden met vervelende situaties zoals pesten, discriminatie en seksuele intimidatie. Met de training ‘Word vertrouwenspersoon in één dag’ draagt u bij aan een veilige en vertrouwde omgeving binnen de organisatie.

Masterclass Juridisch kader van ongewenste omgangsvormen en integriteitsschending

22 juni 2023 

Deze masterclass is een vervolg training van de masterclass ‘Word intern vertrouwenspersoon in één dag’ maar kan ook los daarvan gevolgd worden. Tijdens deze masterclass wordt er dieper in gegaan op de verschillende soorten integriteitsschendingen en ongewenste omgangsvormen en de wet- en regelgeving daaromtrent zoals de Arbo-wetgeving en Klokkenluiderswetgeving.

Legal ontbijtsessie Ontslag op staande voet: de valkuilen en lessen!

29 juni 2023

Ontslag op staande voet is de zwaarste maatregel die bestaat en is daarom aan strenge regels gebonden. Belangrijk om te weten hoe u dit aanpakt. Na deze masterclass weet u waar u op moet letten bij het geven van een ontslag op staande voet. En bent u up to date met do en dont’s van deze manier van afscheid nemen van werknemers.

Masterclasses op uw locatie

Legal ontbijtsessie Flexibele arbeid: een plaag of een zegen? Op locatie

In deze lastige economische tijden met personeelstekorten is het belangrijker dan ooit om vaste kosten zoveel mogelijk te vermijden en te werken met flexibele arbeidskrachten. Wellicht zijn er nog mogelijkheden waar u nog niet aan had gedacht. Daarbij is het zaak dat u de juiste keuze maakt welk type flexkracht u inhuurt en zorgt dat de bijbehorende contracten naar de letter van de wet kloppen. Er zijn namelijk een hoop regels bijgekomen ter bescherming van deze flexwerkers.

Masterclass Privacy en werknemers op locatie

Hoe gaat u als ondernemer om met de privacy van uw werknemers? Mag u uw medewerkers bijvoorbeeld monitoren op telefoon en ICT gebruik of met cameratoezicht of autorittenregistraties? Of wat als u een medewerker betrapt op diefstal. Mag u het video-bewijs gebruiken als bewijs van diefstal door een werknemer? Dit, en meer, leren wij u tijdens deze masterclass Privacy en werknemers.

Masterclass Contractwisselingen in de schoonmaak op locatie

Deze masterclass gaat specifiek in op contractwisseling door artikel 38 cao Schoonmaak. Onder andere komen alle do’s and dont’s op juridisch vlak aan bod en worden er praktijktips gegeven door juridische experts op het gebied van artikel 38 cao.

Masterclass Dossieropbouw en ontslag op locatie

Probleem personeelsdossiers oplossen en zelfs voorkomen? In deze training komt aan bod hoe u voldoende en correct dossier opbouwt om, als verbetering van gedrag van werknemer uitblijft, met succes een arbeidsovereenkomst te kunnen ontbinden bij de kantonrechter.

Masterclass Dossieropbouw en zieke werknemers op locatie

Zieke/arbeidsongeschikte werknemers, iedere schoonmaakondernemer krijgt er helaas wel eens mee te maken. Zeker nu het coronavirus ons in zijn greep houdt. De financiële- en juridische risico’s van zieke werknemers kunnen heel snel en ongemerkt op lopen. Tijdens deze masterclass gaan wij in op dossieropbouw van zieke/arbeidsongeschikte werknemers en het zetten van de juiste preventieve juridische stappen om bedrijfsrisico’s te reduceren.

Kwaliteit gewaarborgd

Reviews van onze deelnemers

Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze (online) masterclasses op locatie en juridische actualiteiten?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Voordelen TLC Masterclasses

  • U doet actuele kennis op van de behandelde juridische onderwerpen
  • Een beperkt aantal deelnemers, dus veel interactie met de docent
  • Hoge kwaliteit docent vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
  • Lage investering voor dubbele winst: voorkomen van én verhogen winkans probleem dossiers
  • Geen reistijd, geen files bij masterclasses via ZOOM / of op locatie