Reviews The Legal Company

Zie hieronder wat klanten van ons vinden.

Vanuit Amstelwijs heb ik de volgende goede ervaringen met Hella: Hella is enorm deskundig op het gebied van huurrecht. Daarnaast communiceert ze op een prettige manier en is ze snel met het aanleveren van stukken. Zoek je iemand die met een scherp oog meekijkt met je contracten, dan zou ik TLC vragen!

Pentarho

Carolien van der Velden

’Wij, als schoonmaakorganisatie, zijn vanaf 2017 lid van het abonnement The Legal Safe.

Al 4 jaar zijn we enorm blij dat we dit abonnement hebben afgesloten, want het gehele team staat o.a. klaar om onze vragen en probleemstukken op te lossen. Bij het abonnement zit tevens een portaal met op maat gemaakte documentatie, zoals vele voorbeeldbrieven en arbeidsovereenkomsten. Deze worden up to date gehouden met de aanpassingen/ vernieuwingen in het arbeidsrecht. Het enige wat wij als eindgebruiker hoeven te doen is de juiste persoonsgegevens invullen. Super handig en het bespaart een hoop tijd die je als ondernemer wel voor andere zaken nodig hebt’.

DCS

Shannen Bulk & Janny Bulk

Ik ben erg tevreden over het Legal Safe Abonnement!

Je hebt hiermee een vast aantal uren per maand/jaar welke vrij te besteden zijn aan support bij arbeidsrechtelijke vragen. De medewerkers van TLC reageren snel en efficiënt. Dat werkt erg prettig aangezien je arbeidsrechtelijke vragen niet te lang wilt laten sudderen.

Beauty District

Eefke Ooms

Buiten het feit dat de TLC ons goed adviseert en een uitgebreide kennis heeft, is vooral de persoonlijke benadering die het prettig maakt om met hun samen te werken. Ook doen ze qua service net dat stapje extra, waardoor je je echt ontzorgd voelt.

Kringloop winkel de Boemerang

Oona Brueren

Wij zijn in 2019 met TLC in contact gekomen.

Als kleine service organisatie met Amerikaans moederbedrijf hebben wij zelf beperkte kennis van Nederlands arbeids -en contractenrecht in huis. TLC heeft ons met een aantal projecten succesvol begeleid en zijn daarnaast voor ons onder handbereik bij juridische vragen tussendoor. De samenwerking en het persoonlijk contact ervaar ik als bijzonder prettig en professioneel.

Energy Sciences

Arnold Nebbeling

Bij de werkzaamheden worden wij deskundig en snel van advies voorzien. Prettig daarbij is dat dit ook echt in overleg met de klant gaat waardoor je samen tot een oplossing komt.

Emdamed

Hugo Mentink

Hella en Alain hebben onze stichting eind 2019 heel goed bijgestaan met nuttig advies over een (voor ons) ingewikkelde kwestie. Hella kwam met een goede, voor ons nieuwe, oplossing, die we met beide handen hebben aangepakt. Zo kwam de zaak snel en efficiënt tot een goed einde, en het belangrijkst:

tot tevredenheid van beider partijen. Hella houdt ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op werkgeversgebied, en zowel Hella als Alain reageren snel en inhoudelijk effectief op onze vragen.

JNF

Vivian Rinat

Er is een heldere communicatie tussen Oké Groep en The Legal Company.
Eerlijkheid en transparantie staat in onze relatie centraal.

De korte lijnen vanuit de directie van Oké Groep naar The Legal Company en andersom zorgen ervoor de zaken vlot en in 1 keer goed worden opgepakt.
Deze samenwerking is in 2017 tot stand gekomen en inmiddels door duidelijke afgebakende afspraken geworden tot ene partnerschip die standvastig is.
Uitgangspunt hierin is een zelfde servicegerichtheid die past bij onze hedendaagse maatschappij. Een goed voorbeeld hierin was de begeleiding bij de overstap naar de bouw CAO voor onze dochtermaatschappij Oké Vastgoedservice. The Legal Company heeft ons in grote lijnen hierin totaal ontzorg. Van de voorbereiding tot de presentatie aan de medewerkers.

Wij zijn als organisatie zeer tevreden en zouden daarom The Legal Company zeker aanbevelen.

Oké Groep

Michael van Nol

TLC begeleidt en adviseert ons heel prettig. Snelle communicatie, heldere reacties en toekomstbestendige adviezen. Met een groeiend schoonmaakbedrijf is professioneel juridisch advies meer dan welkom. Wij bevelen TLC van harte aan.

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak

Achint Atwal