Schrijf u in op onze juridische nieuwsbrief voor het bedrijfsleven!

The Legal Company schrijft maandelijks zelf haar nieuwsbrief met relevante actualiteiten waar eigen maatwerk en handwerk achter zit. Zo kunt u zien waar wij als ondernemingsjuristen van The Legal Company maandelijks mee bezig zijn op het gebied van personeel, handelsverkeer, toeleveranciers, samenwerkingen, etc.

In iedere nieuwsbrief wordt er een praktijkvoorbeeld behandeld. De actualiteiten en nieuws zijn ‘handpicked’. We zoeken alleen dat uit wat voor u als ondernemer essentieel is!

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante actualiteiten voor het bedrijfsleven omtrent arbeidsrecht, contractrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht? Meld u hieronder aan voor The Legal Alert!

 

De nieuwsbrief voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche

Naast de algemene nieuwsbrief schrijven wij ook maandelijks een nieuwsbrief voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. In deze nieuwsbrief worden alle relevante actualiteiten voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche omtrent arbeidsrecht, contractrecht, ondernemingsrecht en privacyrecht en juridisch tips & tips besproken. Ook deze brief is ‘tailormade’. Meld u hieronder aan voor The Legal Cleaning Alert