Masterclass: Word intern vertrouwenspersoon in één dag

Doelgroep:

  • Personen die aangesteld zijn als vertrouwenspersoon, maar verdieping zoeken
  • Personen die vertrouwenspersoon willen worden
  • HR professionals en juristen die meer van ongewenste omgangsvormen en integriteit willen weten.

Elk organisatie is wettelijk verplicht een veilige werkomgeving te bieden aan haar werknemers. Toch kan een werknemer zomaar geconfronteerd worden met vervelende situaties zoals pesten, discriminatie en seksuele intimidatie. Met de training ‘Word vertrouwenspersoon in één dag’ draagt u bij aan een veilige en vertrouwde omgeving binnen de organisatie.

Inhoud training:
Tijdens deze training leert mr. Hella Vercammen (gecertificeerd vertrouwenspersoon nr. 2473) u onderscheid te maken tussen ongewenste omgangsvormen, integriteitsschendingen en arbeidsconflicten. U leert ongewenste omgangsvormen te herkennen, hoe het kan worden voorkomen en de gevolgen zo veel mogelijk te beperken. Uiteraard leert u hoe u uw rol van vertrouwenspersoon moet invullen.

Om alle informatie tijdens deze interactieve dag goed op te kunnen nemen zal een heerlijke wandeling langs de prachtige Poel in Amstelveen onder een genot van luxe broodjes onderdeel zijn van deze dag.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 19 januari 2023
  • Tijd: 10:00 – 17:30
  • Locatie: Laan Nieuwer-Amstel 4B, 1182 JT Amstelveen
  • Kosten per deelnemer €495,- exclusief btw
  • Inclusief lunch en een heerlijke begeleide wandeling (45 min) langs de Poel te Amstelveen
  • Deelname certificaat

 

Wilt u juridisch inhoudelijk dieper ingaan op de ongewenste omgangsvormen en integriteitsschendingen? Volg dan de masterclass 'Juridisch kader ongewenste omgangsvormen en integriteitsschending' op 2 februari 2023! Voor meer informatie en aanmelden: klik hier

19 januari 2023

Meld u aan voor deze masterclass

Via het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze masterclass. U kunt ook een offerte aanvragen met onderstaand formulier voor een masterclass op locatie op een door u gegeven gewenste datum. Vermeld in de toelichting om welke training het gaat.

Meld u aan voor deze masterclass

Via het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze masterclass. U kunt ook een offerte aanvragen met onderstaand formulier voor een masterclass op locatie op een door u gewenste datum.
 

Wat zeggen klanten over onze trainingen?

Kwaliteit gewaarborgd