TLC Masterclasses op ons kantoor of op uw locatie

The Legal Company verzorgt al haar juridische trainingen op haar kantoor te Amstelveen (maximale groepsgrootte 8 personen) op persoonlijke wijze, dus met veel interactie. Zie agenda voor de trainingen op onder gemelde data. The Legal Company kan ook al die trainingen op uw locatie verzorgen voor uw medewerkers (minimaal aantal deelnemers vereist). Geïnteresseerd in deelname of een offerte voor training op locatie? Zie het aanmeldformulier per trainingspagina.

Masterclass jaaragenda 2024

Legal ontbijtsessie Wil de échte zzp'er opstaan?

30 mei 2024

Niemand begrijpt nog hoe het zit met de ZZP-er en de fiscale en arbeidsrechtelijke regels. Er is nog steeds geen nieuwe wet maar ondertussen is er wel nieuwe rechtspraak. Ondernemend Nederland is de draad kwijt geraakt. In deze ontbijtsessie zal Hella Vercammen u opheldering geven over de fiscale en juridisch status van de ZZP-er. Zo weet u waar u op moet letten als u een overeenkomst sluit met een ZZP-er. Meld u snel aan want vol is vol.

Masterclass Word intern vertrouwenspersoon in één dag

27 juni 2024

Elk organisatie is wettelijk verplicht een veilige werkomgeving te bieden aan haar werknemers. Toch kan een werknemer zomaar geconfronteerd worden met vervelende situaties zoals pesten, discriminatie en seksuele intimidatie. Met de training ‘Word vertrouwenspersoon in één dag’ draagt u bij aan een veilige en vertrouwde omgeving binnen de organisatie.

Masterclasses op locatie

Masterclass Bouwen aan een gezonde werkomgeving op locatie 

Hoe om te gaan met arbeidsconflicten en ziekte

Als ondernemer wil je het liefste: ondernemen. Maar dat doe je niet alleen, daar heb je collega’s voor nodig. Vaak gaat het goed, soms moet het beter. Als je terecht komt in een arbeidsconflict met een werknemer, moet je weten hoe je uit die situatie kunt komen. Goed juridisch en tactisch advies is dan noodzakelijk. Nog moeilijker wordt het als de werknemer zich ook nog ziek meldt. Een werknemer heeft ontslagbescherming, dus hoe kom je daar uit? Zijn er oplossingen te bedenken en zijn er tips? Ja, die zijn er zeker. Onze ondernemingsjuristen bespreken deze problematiek én de tips en trics met u in een interactieve masterclass!

Masterclass Word intern vertrouwenspersoon in één dag op locatie

Elk organisatie is wettelijk verplicht een veilige werkomgeving te bieden aan haar werknemers. Toch kan een werknemer zomaar geconfronteerd worden met vervelende situaties zoals pesten, discriminatie en seksuele intimidatie. Met de training ‘Word vertrouwenspersoon in één dag’ draagt u bij aan een veilige en vertrouwde omgeving binnen de organisatie.

Masterclass Nooit meer de mist in gaan met ontslag op staande voet op locatie

Ontslag op staande voet is de zwaarste maatregel die bestaat en is daarom aan strenge regels gebonden. Belangrijk om te weten hoe u dit aanpakt. Na deze masterclass weet u waar u op moet letten bij het geven van een ontslag op staande voet. En bent u up to date met do en dont’s van deze manier van afscheid nemen van werknemers.

Masterclass Ken uw rechten en plichten bij ongewenst gedrag en integriteitsschendingen op locatie

Deze masterclass is een vervolg training van de masterclass ‘Word intern vertrouwenspersoon in één dag’ maar kan ook los daarvan gevolgd worden. Tijdens deze masterclass wordt er dieper in gegaan op de verschillende soorten integriteitsschendingen en ongewenste omgangsvormen en de wet- en regelgeving daaromtrent zoals de Arbo-wetgeving en Klokkenluiderswetgeving.

Masterclass Ziekmelding van werknemer bij een verstoorde arbeidsrelatie op locatie

Ziekmelding én een verstoorde arbeidsrelatie. Twee voor de prijs van één? Nee, hier kan het twee voor de prijs van drie betekenen! Een verstoorde arbeidsrelatie is heel vervelend, en daar nog een ziekmelding bovenop krijgen legt de situatie vaak stil. Maar dat is stilte voor de storm, want de re-integratie moet worden voortgezet. Het zijn vaak complexe cases die veel tijd, aandacht en energie van jou als ondernemer vragen.

Masterclass Contractwisselingen in de schoonmaak op locatie

Deze masterclass gaat specifiek in op contractwisseling door artikel 38 cao Schoonmaak. Onder andere komen alle do’s and dont’s op juridisch vlak aan bod en worden er praktijktips gegeven door juridische experts op het gebied van artikel 38 cao.

Masterclass AVG Management op locatie

Nog steeds niet klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Wij verzorgen deze masterclass om uw bedrijf hiermee op weg te helpen. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze masterclass is hoe uw organisatie zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kan naleven en dit ook zo kan houden.

Masterclass Privacy en werknemers op locatie

Hoe gaat u als ondernemer om met de privacy van uw werknemers? Mag u uw medewerkers bijvoorbeeld monitoren op telefoon en ICT gebruik of met cameratoezicht of autorittenregistraties? Of wat als u een medewerker betrapt op diefstal. Mag u het video-bewijs gebruiken als bewijs van diefstal door een werknemer? Dit, en meer, leren wij u tijdens deze masterclass Privacy en werknemers.

Masterclass Dossieropbouw en ontslag op locatie

Elke werkgever heeft helaas wel eens te maken met niet goed functionerende werknemers. Het gaat hierbij om disfunctioneren in de zin van het niet voldoen aan de functie-eisen, om wangedrag en om andere persoonlijke gronden. Het is belangrijk dat u als MKB werkgever weet hoe u op de juiste manier een verbeter- en ontslagdossier moet opbouwen. In deze training komt aan bod hoe u voldoende en correct dossier opbouwt om, als verbetering van gedrag van werknemer uitblijft, met succes een arbeidsovereenkomst te kunnen ontbinden bij de kantonrechter.

Kwaliteit gewaarborgd

Reviews van onze deelnemers

Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze (online) masterclasses op locatie en juridische actualiteiten?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Voordelen TLC Masterclasses

  • U doet actuele kennis op van de behandelde juridische onderwerpen
  • Een beperkt aantal deelnemers, dus veel interactie met de docent
  • Hoge kwaliteit docent vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
  • Lage investering voor dubbele winst: voorkomen van én verhogen winkans probleem dossiers
  • Geen reistijd, geen files bij masterclasses via ZOOM / of op locatie