Werken bij The Legal Company

Wij zijn op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?

Ons kantoor in Amstelveen is een ondernemingsjuristen kantoor dat klanten helpt juridisch verantwoord te ondernemen. Preventie staat voorop. We fungeren dagelijks als juridische business partner en zorgen dat onze klanten niet in juridische procedures verzeild raken. Wij werken voor een breed scala aan MKB-bedrijven en non-profit organisaties. Dit betreft zowel Nederlandse als internationale ondernemingen. Wij staan onze klanten bij met juridische vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractrecht en privacyrecht.

Naast het geven van juridisch advies houden we ons ook bezig met trainingen en masterclasses voor onze klanten. Verder werken we nauw samen met fiscalisten, notarissen, accountants en verzekeraar- en pensioenadviseurs.

Op ons kantoor heerst een fijne en rustige sfeer en wordt hard gewerkt. Er is aandacht voor de work life balance. Het kantoor zelf heeft een moderne look & feel. Wij zijn gevestigd op een centrale locatie in het Oude Dorp van Amstelveen met leuke caféetjes en restaurants om de hoek.

Openstaande vacatures: 

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om aan de slag te gaan bij een informeel bedrijf met leuke collega’s?

Solliciteer dan direct door je CV en bijbehorende motivatie te sturen naar info@thelegalcompany.nl of via onderstaande contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.