Masterclass: Word intern vertrouwenspersoon binnen de schoonmaakbranche in één dag

Elk schoonmaakorganisatie is wettelijk verplicht een veilige werkomgeving te bieden aan haar werknemers. Toch kan een werknemer zomaar geconfronteerd worden met vervelende situaties zoals pesten, discriminatie en seksuele intimidatie. Zeker in de schoonmaakbranche, waarin medewerkers zich moeilijker verbaal kunnen weren en op verschillende objecten komen waar niet altijd iemand toezicht houdt.

Met de training ‘Word intern vertrouwenspersoon in één dag’ draagt u bij aan een veilige en vertrouwde omgeving binnen uw schoonmaakorganisatie.

Inhoud training:
Tijdens deze training leert mr. Hella Vercammen (gecertificeerd Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) u onderscheid te maken tussen ongewenste omgangsvormen, integriteitsschendingen en arbeidsconflicten. U leert hoe dit ongewenste gedrag kan worden voorkomen en de gevolgen zo veel mogelijk te beperken. Uiteraard leert u hoe u uw rol van vertrouwenspersoon moet invullen.

Om alle informatie tijdens deze interactieve dag goed op te kunnen nemen zal een heerlijke wandeling langs de prachtige Poel in Amstelveen onder een genot van luxe broodjes onderdeel zijn van deze dag.

Deze masterclass duurt 7,5 uur inclusief 4 x pauze. 

Vraag een datum voor uw locatie

Meld u aan voor deze masterclass

Via het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze masterclass. U kunt ook een offerte aanvragen met onderstaand formulier voor een masterclass op locatie op een door u gewenste datum.
 

Wat zeggen klanten over onze trainingen?

Kwaliteit gewaarborgd