Masterclass AVG Management op locatie

Nog steeds niet klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Wij hebben een training ontwikkelt om uw bedrijf hiermee op weg te helpen. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze training is hoe uw organisatie zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kan naleven en dit ook zo kan houden.

Deze training kan op uw eigen bedrijfslocatie aan uw medewerkers worden gegeven.

Een goed begin is het halve werk. Vandaar dat wij u zullen leren hoe uw organisatie de privacyregelgeving aantoonbaar kan naleven. Welke volgorde qua management kunt u het beste doorlopen om uw organisatie stap voor stap privacy AVG proof te krijgen en om vervolgens ook privacy AVG proof te blijven. Wat zijn verplichtingen vanuit de AVG en welke zaken raden wij aan om tevens op orde te hebben? U zult het ˋnutˊ gaan inzien van al die wettelijke administratieve middelen en een beter begrip krijgen van de inhoud. Dat het geen papieren tijgers zijn maar echte hulpmiddelen. Middelen die datalekken en boetes voorkomen, die kunnen helpen om schade te beperken en welke ervoor zorgen dat er geen belemmeringen meer zijn voor uw klanten en business partners om met u in zee te gaan.

Tijdens deze training doorlopen wij met u daarom de verplichte AVG-administratie en hoe deze documentatie doorwerkt in uw onderneming. Denk daarbij aan:

   • De data-inventarisatie (de roadmap voor de privacy administratie);
   • Verwerkingsregister;
   • Datalekregister;
   • Privacyverklaring;
   • Privacybeleid en protocollen;
   • Algemene voorwaarden privacy bepalingen;
   • Verwerkersovereenkomsten en data-uitwisselingsafspraken;
   • Organisatorische maatregelen zoals korte privacy awareness informatiebijeenkomsten voor het personeel, informatiefilmpjes op uw intranet, privacy awarnesskaarten en het privacybeleid;
   • Jaarlijkse update/audit op gevoerde privacybeleid.

De training duurt in totaal 3,5 uur met daarin 2 x 15 minuten pauze.

Vraag een datum voor uw locatie

Vraag een offerte voor deze masterclass op uw locatie aan

Via het onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen voor deze masterclass op uw locatie. Vermeld in de toelichting om welke training het gaat en waar uw bedrijf gevestigd is.

Meld u aan voor deze masterclass

Via het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze masterclass. U kunt ook een offerte aanvragen met onderstaand formulier voor een masterclass op locatie op een door u gewenste datum.
 

Wat zeggen klanten over onze training?

Kwaliteit gewaarborgd