Masterclass Bouwen aan een gezonde werkomgeving

Hoe om te gaan met arbeidsconflicten en ziekte?

Als ondernemer wil je het liefste: ondernemen. Maar dat doe je niet alleen, daar heb je collega’s voor nodig. Vaak gaat het goed, soms moet het beter. Als je terecht komt in een arbeidsconflict met een werknemer, moet je weten hoe je uit die situatie kunt komen. Goed juridisch en tactisch advies is dan noodzakelijk. Nog moeilijker wordt het als de werknemer zich ook nog ziek meldt. Een werknemer heeft ontslagbescherming, dus hoe kom je daar uit? Zijn er oplossingen te bedenken en zijn er tips? Ja, die zijn er zeker. Maar het luistert heel nauw hoe je hier het beste uit kunt komen. Mr. Marit Mulder en mr. Dietrich Loos bespreken deze problematiek én de tips en tools met u in een interactieve masterclass waarbij u vooral uw vragen en cases in kunt brengen. We zien u graag!

Voor wie is deze Masterclass

  • Ondernemers met personeel en/of zzp- onderaannemers
  • Directeuren / bedrijfseigenaren
  • HR business partners en HR Managers
  • Controllers en office managers met HR en inhuur taken
  • Salarisadviseurs

Wat behandelen wij tijdens de masterclass?
Ondernemingsjuristen mr. Dietrich Loos en mr. Marit Mulder nemen u mee  aan de hand van wetgeving, regeringsplannen en jurisprudentie.

Deze masterclass duurt 7,5 uur inclusief 3 x pauze.

Vraag een datum voor uw locatie 

Meld u aan voor deze masterclass

Via het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze masterclass. U kunt ook een offerte aanvragen met onderstaand formulier voor een masterclass op locatie op een door u gewenste datum.
 

Wat zeggen klanten over onze training?

Kwaliteit gewaarborgd