Gratis Legal Lunchsessie: Uitsluiten of beperken van bedrijfsmatige aansprakelijkheid

The Legal Company organiseert een lunchsessie met als thema; Het beperken of uitsluiten van de aansprakelijkheid voor ondernemers. Deze sessie vindt plaats op 17 maart 2022. In de sessie krijgen deelnemers praktisch advies over hoe men de aansprakelijkheid als onderneming het beste kan uitsluiten of beperken en voor welke valkuilen men uit moet kijken. Ook kunnen er vragen daarover worden gesteld.

Het is één van de belangrijkste juridische aandachtspunten voor een ondernemer. Het beperken of uitsluiten van de aansprakelijkheid richting klanten en relaties voor gebrekkige nakoming, gebrekkige leveringen, overmacht en onvoorziene situaties etc. Helaas besteden veel bedrijven hier pas aandacht aan als het conflict al is ontstaan. Dat resulteert niet zelden in volledige of onverwachte aansprakelijkheid, met alle gevolgen van dien.

In deze lunchsessie legt ondernemingsjurist mr. Hella Vercammen u de belangrijkste regels uit omtrent aansprakelijkheid en krijgt u praktisch advies hoe u dit als werkgever het beste kunt beperken.

Onderwerpen die tijdens deze lunchsessie worden besproken:

  • Hoe te anticiperen op problemen met nakoming
  • Effectief beperken of uitsluiten van de aansprakelijkheid
  • De algemene voorwaarden als eerste beschermingsdam incl. exoneratie beding

Praktische informatie

Deze gratis lunchsessie organiseert The Legal Company op onderstaande datum:

  • Datum: donderdag 17 maart
  • Via: ZOOM meetings
  • Tijd: 09.30 - 10.30 uur

 

17 maart 2022

Meld u aan voor deze gratis lunchsessie

Via het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze lunchsessie. U kunt ook een offerte aanvragen met onderstaand formulier voor een masterclass op locatie op een door u gegeven gewenste datum. Vermeld in de toelichting om welke training het gaat.

Wat zeggen klanten over onze trainingen?

Kwaliteit gewaarborgd