De schoonmaakbranche is een arbeidsintensieve sector en het arbeidsrecht veranderd voortdurend. Zo is per 1 januari 2020 de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking getreden, welke weer drastische veranderingen met zich meebracht. Door geregeld nieuwe regels (en Schoonmaak cao wijzigingen) zal u vast regelmatig juridische vragen hebben en kunt u wellicht bijstand gebruiken in (probleem)dossiers met werknemers. Met behulp van ons arbeidsrecht portaal en abonnement The Legal Safe Cleaning lost u dit probleem in één klap op.

Het voorkomt hoge kosten. U kunt onbeperkt foutloze arbeidscontracten maken. U krijgt snel gespecialiseerde hulp in probleemdossiers. U kunt onbeperkt juridische personeelsdossiers aanleggen. U krijgt timemanagement tools om proeftijden, tijdelijke contracten, e.d. te managen. U mist nooit een arbeidsrechtelijke update (cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf).

Kortom, met dit membership leeft u niet alleen de wet na, maar het beschermt ook optimaal uw rechtspositie als werkgever.

Voor iedere situatie hebben wij geschikte varianten in ons abonnement. Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 020-3450152, mail naar info@thelegalcompany.nl of vraag hier direct een offerte aan!The Legal Safe Cleaning abonnement


DRIE VARIANTEN LEGAL SAFE CLEANING
Uw eigen arbeidsrecht portaal
Ready to sign arbeidscontracten
Personeelshandboek en reglementen
(Jaarlijkse) update documentatie
Arbeidsrecht actie alerts
Personeelsdossier management
Contract keten en proeftijd management
Rechtsbijstand op dossierniveau
Helpdesk arbeidsdocumentatie
Prijzen bij 1-jarig abonnement p/m
Prijzen bij 2-jarig abonnement p/m
Prijzen bij 3-jarig abonnement p/m
—— Safe ——
 • € 125,00
  € 120,00
  € 115,00Kies
  —— Safer ——
 • € 145,00
  € 140,00
  € 135,00Kies
  —— Safest ——
 • € 285,00
  € 280,00
  € 275,00Kies

  U kunt gebruik maken van deze services!


  ar_help

  Uw eigen arbeidsrecht portaal

  Overal ter wereld kunt u veilig inloggen in uw eigen portaal dat privacy en veiligheid garandeert. Afhankelijk van welke variant abonnement u kiest kunt u gebruik maken van de hierna genoemde tools en diensten om digitaal veilig uw schoonmaakpersoneel te managen.


  ar_help

  Ready to sign arbeidscontracten

  U krijgt via het portaal een onbeperkte licentie op het gebruik van TLC arbeidsovereenkomsten. Daarmee kunt u binnen no time onbeperkt arbeidscontracten deel A, B, C
  en D met alle cao ketens en varianten,
  MUP arbeidsovereenkomst op maat maken voor nieuwe werknemers of voor verlengingen!*


  ar_help

  Personeelshandboek en reglementen

  U krijgt via het portaal een onbeperkte licentie op het gebruik van het TLC
  personeelshandboek, reglementen en voorbeeldbrieven, om uw rechtspositie als werkgever dicht te timmeren.*

  ar_help

  (Jaarlijkse) update arbeidsdocumentatie

  U hoeft zich geen zorgen te maken dat de ter beschikking gestelde arbeidsdocumentatie in The Legal Safe Cleaning veroudert. Wij zorgen ervoor dat onze standaard arbeidsdocumentatie naar aanleiding van wijzigingen in de wetgeving, rechtspraak en de schoonmaak CAO up-to-date zijn.

  ar_help

  Arbeidsrecht actie alerts

  U mist geen arbeidsrechtelijke actualiteiten meer. Wij houden voor u in de gaten wanneer u op juridisch gebied actie moet ondernemen om te zorgen dat uw rechtpositie als werkgever optimaal blijft. U wordt op de hoogte gehouden van relevante wijzigingen in de arbeidsrecht wetgeving, de cao schoonmaak- en glazenwassersbranche en van nieuwe
  uitspraken van de RAS en de rechters.

  ar_help

  Personeelsdossier management

  Onbeperkt kunt u met deze gebruiksvriendelijke tool in het portaal uw personeelsdossiers opbouwen. Met behulp van handige digitale tabbladen creëert u een overzichtelijk dossier. U voldoet dan gelijk aan de wet op de privacy omdat het portaal goed is beveiligd en niet toegankelijk is voor derden en de fiscus.

  ar_help

  Contract keten en proeftijd management

  Geen proeftijd, contractverlengingen of aanzeggingen missen? Maak dan gebruik van deze gebruiksvriendelijke tool in het portaal om termijnen van uw proeftijden en contractketens te bewaken. Wij waarschuwen u met herinneringsmails dat de
  contracten of proeftijden eindigen en dat er iets mee moet gebeuren.

  ar_help

  Rechtsbijstand op dossierniveau

  U krijgt recht op gespecialiseerde eerstelijns rechtshulp per jaar bij problemen met een personeelslid. U kunt dit ook besteden aan andere specifieke arbeidsrechtelijke adviezen
  die u nodig heeft. Voordeel is dat u niet alleen inkoopt tegen een aantrekkelijke korting van 10%, maar ook nog eens de betaling kan spreiden via een maandelijkse abonnementsfee.

  ar_help

  Helpdesk arbeidsdocumentatie

  U krijgt toegang tot onze telefonische arbeidsdocumentatie helpdesk tijdens kantooruren. Dat is handig als u tijdens het maken van uw arbeidscontracten of andere arbeidsdocumentatie, zoals het personeelshandboek  of reglementen, vragen heeft.

  * Om optimaal uw rechtspositie dicht te timmeren is het raadzaam om de arbeidsdocumentatie op maat te maken. Het maatwerk krijgt u altijd optioneel aangeboden via The Legal Safe Cleaning offerte tegen een fixed price.