mr. Niels Terlouw

Ondernemingsjurist

Wat doe ik bij TLC?

Als ondernemingsjurist bij The Legal Company zet ik mij in voor bedrijven die juridische hulp betrachten. Daarbij houd ik mij voornamelijk bezig met het opstellen, controleren en updaten van arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden, DGA- en managementovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht en personeelsgidsen. Ook ondersteun ik de senior ondernemingsjuristen bij hun werkzaamheden waar nodig.

“’The farther backward you can look, the farther forward you are likely to see.”

― Winston Churchill

Talen:

  • Nederlands
  • Engels

Opleiding:

  • Vrije Universiteit van Amsterdam, master Arbeidsrecht 
  • Vrije Universiteit van Amsterdam, bachelor Rechtsgeleerdheid

Wat is mijn zakelijke drive?

Het helpen van mensen gecombineerd met de veelzijdige en dynamische wereld van het ondernemingsrecht geeft mij veel energie en voldoening bij het verrichten van mijn werkzaamheden voor TLC. Het is enorm leerzaam om de opgedane kennis tijdens mijn studie toe te passen in de praktijk en ik streef ernaar om deze kennis zo veel mogelijk uit te breiden in de toekomst.  

Wat is mijn persoonlijke drive?

Sociale contacten zijn erg belangrijk in mijn leven. Gesprekken met vrienden of familie geven mij naast gezelligheid ook veel inspiratie. Verhalen delen en inzichten uitwisselen vormen voor mij de basis van zelfontplooiing. In mijn vrije tijd maak ik het liefst een uitstapje met vrienden of ga ik gezellig met ze uit eten. Ook ben ik vaak te vinden op de plaatselijke voetbalclub.