Juridisch expert in het MKB


Onze activiteiten in het MKB: 

Voor directe gespecialiseerde hulp belt u 020-3450152.


Kwaliteit gewaarborgd


       

De juristen van The Legal Company lossen snel en betaalbaar uw arbeidsrecht, contractenrecht ondernemingsrechtproblemen buitengerechtelijk of gerechtelijk op. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw problemen wegblijven. Simpelweg door u ná de probleemoplossing te helpen om intern de zaken juridisch beter op de rit te krijgen én te houden. Hiervoor hebben wij speciale MKB trainingen en memberships (abonnementen) ontwikkeld. 

Hoe werkt onze dienstverlening?Stap 1. Stel uw vraag

De eerste stap is het stellen van uw vraag aan een van de TLC juristen, Hella Vercammen of Alain Hardy. Dit kan zowel telefonisch (020-3450152) als via de mail (info@thelegalcompany.nl). Als het een simpele vraag is en wij kunnen direct het antwoord geven, dan doen we dat gratis.


STAP 2. PRIJSOPGAVE

Indien uw hulpvraag niet direct afgehandeld wordt dan wordt na stap 1 een prijsopgave aan u voorgelegd voor het gevraagde advies of de bijstand. De prijsopgave is gebaseerd op onze uurtarieven en de inschatting van de tijd die wij met uw situatie bezig zullen zijn.


STAP 3. AFHANDELING

Na uw akkoord wordt er begonnen met de uitvoering van onze werkzaamheden en verzoeken wij u eventueel om nadere gegevens. Standaard ontvangt u binnen 3 werkdagen van ons per mail antwoord op uw vraag of ons advies. Indien het een spoedgeval betreft, kan er ook een kortere termijn worden afgesproken.