mr. Bente Brouwer

Ondernemingsjurist

Wat doe ik bij TLC?

Als ondernemingsjurist bij The Legal Company werk ik voor verschillende bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Ik hou mij vooral bezig met het opstellen en controleren en updaten van arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten en personeelsgidsen. Daarnaast ondersteun ik de senior ondernemingsjuristen bij hun werkzaamheden door onderzoek te doen naar mogelijke oplossingen voor juridische problemen. Arbeidsrecht is hierbij mijn specialisatie.

“When we strive to become better than we are, everything around us becomes better too.”

― Paulo Coelho

Talen:

  • Nederlands
  • Engels

Opleiding:

  • Vrije Universiteit van Amsterdam, master Arbeidsrecht
  • Vrije Universiteit van Amsterdam, bachelor Rechtsgeleerdheid

Wat is mijn zakelijke drive?

De toepassing van alle opgedane kennis in mijn studie in de praktijk is uitdagend, maar ook ontzettend leerzaam. Ik hoop mijzelf als ondernemingsjurist nog veel verder te zien groeien en ontwikkelen. Mijn zakelijke drive bestaat uit het helpen van ondernemers om juridisch sterker in hun schoenen te staan. Het geeft mij veel voldoening om blije en succesvolle klanten te zien.

Wat is mijn persoonlijke drive?

Het belangrijkste in mijn leven is zelfontwikkeling, vriendschap en familie. Ik probeer mijzelf constant te blijven ontwikkelen door vragen te stellen aan anderen en aan mezelf. Mijn vrienden en familie zijn daarbij mijn steunpilaren. Ik krijg dan ook veel energie van een avondje koken met vrienden of een dag op pad met familie. Daarnaast raak ik elke dag geïnspireerd door een goede film of mooie muziek.