Agenda trainingen en masterclasses MKB


The Legal Company juristen trainen en informeren directeuren, MKB-accountants, controllers, HR-managers, PZ medewerkers, schoonmaak ondernemers en leidinggevenden met hun praktische masterclasses en trainingen op locatie.

De docenten gaan in op praktijkproblemen, belangrijke wetswijzingen en actuele onderwerpen (naar aanleiding van rechtspraak). Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze trainingen en actualiteiten, schrijf u dan in voor onze Legal Alert nieuwsbrief.

Masterclasses – Voorjaar 2020


Masterclass AVG Management


30 januari 2020


Nog steeds niet begonnen of klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Dan is uw perfecte voornemen voor 2020: het volgen van onze Masterclass AVG management. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze masterclass is hoe organisaties zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kunnen naleven. 

Meer informatie en aanmelden

Masterclass Dossieropbouw en zieke werknemers


12 maart 2020


Tijdens deze masterclass gaan wij in op dossieropbouw van arbeidsongeschikte werknemers en het zetten van de juiste preventieve juridische stappen om bedrijfsrisico’s te reduceren.

Meer informatie en aanmelden
 • Connector


Masterclass Privacy en werknemers


9 april 2020


Hoe gaat u als ondernemer om met de privacy van uw werknemers? Mag u uw medewerkers bijvoorbeeld monitoren op telefoon en ICT gebruik of met cameratoezicht of autorittenregistraties? Of wat als u een medewerker betrapt op diefstal. Mag u het video-bewijs gebruiken als bewijs van diefstal door een werknemer? Dit, en meer, leert u tijdens deze Masterclass Privacy en werknemers.

Meer informatie en aanmelden

Training op locatie (op aanvraag)


 • Connector.

  Training Dossieropbouw en ontslag onder de WAB

  Deze training gaat in op ontslag op persoonlijke gronden (disfunctioneren, verwijtbaar gedrag en verstoorde arbeidsrelatie) en hoe u als werkgever een dossier opbouwt conform de geldende wet- en regelgeving. Lees meer.

  Connector.

 • ector.

  Connector.

  Training Contractwisselingen in de schoonmaak

  Deze training gaat in op contractwisseling door artikel 38 cao. Onder andere komen alle do’s and dont’s op juridisch vlak aan bod en worden er praktijktips gegeven door juridische experts op het gebied van artikel 38 cao. Lees meer.

Voordelen TLC opleidingen

Wat zijn de voordelen van het volgen van onze trainingen en masterclasses ?

De voordelen

√ Te volgen vanaf eigen werkplek indien gewenst
√ Geen reistijd, geen files bij trainingen op locatie
√ Interactie met de trainer
√ Hoge kwaliteit trainer vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
√ Lage investering voor dubbele winst van voorkomen van én verhogen win kans probleemdossiers
√ Accountancy: NBA PE-uren
√ Eerlijke prijzen

Vraag hier uw offerte aan!