Agenda trainingen en masterclasses MKB


The Legal Company juristen trainen en informeren directeuren, MKB-accountants, controllers, HR-managers, PZ medewerkers, schoonmaak ondernemers en leidinggevenden met hun praktische masterclasses en trainingen op locatie.

De docenten gaan in op praktijkproblemen, belangrijke wetswijzingen en actuele onderwerpen (naar aanleiding van rechtspraak). Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze trainingen en actualiteiten, schrijf u dan in voor onze Legal Alert nieuwsbrief.

Training op locatie (op aanvraag)


 • Connector.

  Training Dossieropbouw en ontslag

  Deze training gaat in op ontslag op persoonlijke gronden (disfunctioneren, verwijtbaar gedrag en verstoorde arbeidsrelatie) en hoe u als werkgever een dossier opbouwt conform de geldende wet- en regelgeving. Lees meer.

 • Connector.

  Training Dossieropbouw zieke werknemer

  Middels deze training nemen wij met u door hoe u als werkgever uw wettelijke verplichtingen kunt naleven en wat er van u verwacht wordt op dit punt. Bijvoorbeeld het activeren van een werknemer die weigert te re-integeren. Hiermee kunt u financiële risico’s voorkomen of beperken. Lees meer.

 • ector.

  Connector.

  Training Contractwisselingen in de schoonmaak

  Deze training gaat in op contractwisseling door artikel 38 cao. Onder andere komen alle do’s and dont’s op juridisch vlak aan bod en worden er praktijktips gegeven door juridische experts op het gebied van artikel 38 cao. Lees meer.

 • Connector.
  Training Privacy en werknemers (3 PE punten)

  De AVG geldt ook richting uw werknemers, die steeds meer bewust raken van hun privacyrechten. Maar hoe moet u hier als werkgever mee omgaan? Tijdens deze training wordt u getraind omtrent de privacy van de werknemer. Deze training wordt gegeven in samenwerking met The Legal Privacy Company, onderdeel van The Legal Company. Lees meer.

 • Connector.
  Training AVG Management (3 PE-uren)

  Tijdens deze training nemen wij u mee in de pragmatische workflow en het management dat binnen uw organisatie nodig is, om privacy AVG proof en zo datalek vrij mogelijk te worden. Lees meer.

 • ector.

  Connector.

Masterclasses – Najaar 2019


Gratis WAB kennissessie
7 november 2019

De WAB treedt al per 1 januari 2020 in werking. Door deze nieuwe wet wordt het arbeidsrecht op een aantal punten wederom drastisch gewijzigd. Tijdens deze kennissessie zullen wij ingaan op de wijzigingen en geven wij u alvast concrete aandachts- en actiepunten mee.

Meer informatie en aanmelden

Voordelen TLC opleidingen

Wat zijn de voordelen van het volgen van onze trainingen en masterclasses ?

De voordelen

√ Te volgen vanaf eigen werkplek indien gewenst
√ Geen reistijd, geen files bij trainingen op locatie
√ Interactie met de trainer
√ Hoge kwaliteit trainer vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
√ Lage investering voor dubbele winst van voorkomen van én verhogen win kans probleemdossiers
√ Accountancy: NBA PE-uren
√ Eerlijke prijzen

Vraag hier uw offerte aan!