Agenda trainingen en masterclasses MKB


The Legal Company juristen trainen en informeren directeuren, MKB-accountants, controllers, HR-managers, PZ medewerkers, schoonmaak ondernemers en leidinggevenden met hun praktische masterclasses en trainingen op locatie.

De docenten gaan in op praktijkproblemen, belangrijke wetswijzingen en actuele onderwerpen (naar aanleiding van rechtspraak). Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze trainingen en actualiteiten, schrijf u dan in voor onze Legal Alert nieuwsbrief.

Training op locatie (op aanvraag)


Privacy & cyberrisk management, de praktische oplossingen! ( 3 NBA PE-uren)

Iedere organisatie moet per 25 mei 2018 voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG). Hoge boetes, forse claims en reputatie- en bedrijfsschade; zijn allemaal gevolgen van het niet voldoen aan deze wetgeving of een datalek. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Tijdens deze training nemen wij u daarom mee in de workflow om privacy AVG en cyberrisk proof te worden en leggen wij uit met welke multidisciplinaire oplossingen u dit kan realiseren. Klik hier voor meer informatie.

 • Connector.

  Boardroom Training op locatie Cybersecurity & Privacy

  Met deze training wordt de directie, het bestuur, het toezichtsorgaan of de OR getraind omtrent de concrete stappen die nodig zijn om op 25 mei 2018 te voldoen aan de Europese privacy wetgeving binnen de zorgplichten met betrekking tot cybersecurity.  Lees meer

 • Connector.

  Ontslag en dossieropbouw

  Deze training gaat in op ontslag op persoonlijke gronden (disfunctioneren, verwijtbaar gedrag en verstoorde arbeidsrelatie) en hoe u als werkgever een dossier opbouwt conform de geldende wet- en regelgeving. NB: deze training wordt nu gegeven 13 juni 2019 maar is ook mogelijk bij u op locatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@thelegalcompany.nl of bel 020-3450152. Voor meer informatie over de training lees meer.

 • Connector.

  Dossieropbouw zieke werknemer

  Middels deze training nemen wij met u door hoe u als werkgever uw wettelijke verplichtingen kunt naleven en wat er van u verwacht wordt op dit punt. Bijvoorbeeld het activeren van een werknemer die weigert te re-integeren. Hiermee kunt u financiële risico’s voorkomen of beperken. Lees meer

 • ector.

  Connector.

  Training artikel 38 cao Schoonmaak- en glazenwassersbranche

  Deze training gaat in op contractwisseling door artikel 38 cao. Onder andere komen alle do’s and dont’s op juridisch vlak aan bod en worden er praktijktips gegeven door juridische experts op het gebied van artikel 38 cao. Lees meer

Masterclasses – Voorjaar 2019


Masterclass Dossieropbouw en ontslag
13 juni 2019

Deze masterclass gaat in op ontslag op persoonlijke gronden (disfunctioneren, verwijtbaar gedrag en verstoorde arbeidsrelatie) en hoe u als werkgever een dossier opbouwt conform de geldende wet- en regelgeving.

Meer informatie en aanmelden

Masterclass Privacy en werknemers
4 juli 2019

De AVG geldt ook richting uw werknemers, die steeds meer bewust raken van hun privacyrechten. Maar hoe moet u hier als werkgever mee omgaan? Tijdens deze masterclass wordt u getraind omtrent de privacy van de werknemer. Deze masterclass wordt gegeven in samenwerking met The Legal Privacy Company, onderdeel van The Legal Company.

Meer informatie en aanmelden

Voordelen TLC opleidingen

Wat zijn de voordelen van het volgen van onze trainingen en masterclasses ?

De voordelen

√ Te volgen vanaf eigen werkplek indien gewenst
√ Geen reistijd, geen files bij trainingen op locatie
√ Interactie met de trainer
√ Hoge kwaliteit trainer vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
√ Lage investering voor dubbele winst van voorkomen van én verhogen win kans probleemdossiers
√ Accountancy: NBA PE-uren
√ Eerlijke prijzen

Vraag hier uw offerte aan!