Masterclasses voor de schoonmaakbranche


Voorkom juridische problemen door het volgen van onze arbeidsrechtelijke trainingen op locatie en masterclasses. Mr. Hella Vercammen en mr. A. Hardy gaan in op praktijkproblemen, belangrijke wets- en caowijzingen en actuele onderwerpen (naar aanleiding van rechtspraak). Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze trainingen en actualiteiten, schrijf u dan in voor onze Legal Cleaning Alert nieuwsbrief.

Agenda masterclasses 2021


Lunchsessie Thuiswerken, rechten en plichten


9 september 2021


Sinds het begin van de coronacrisis is de thuiswerkplek “het nieuwe normaal”. Ook nu is gebleken dat thuiswerken een blijvertje is. Wilt u als werkgever weten met welke belangrijke arbeidsrechtelijke zaken u rekening moet houden? Schrijf u dan in voor deze lunchsessie!

Meer informatie en aanmelden

Masterclass Contractwisselingen in de schoonmaak


23 september 2021 en 30 september 2021


Deze masterclass gaat specifiek in op contractwisseling door artikel 38 cao Schoonmaak. Wilt u alle do’s & dont’s op juridisch vlak en praktijktips ontvangen? Schrijf u dan in voor deze masterclass!

Let op : In verband met COVID-19 wordt deze masterclass in 2 delen gegeven.

Meer informatie en aanmelden

Alle genoemde masterclasses en trainingen kunnen wij voor uw bedrijf zowel op locatie als online (via ZOOM) verzorgen. Mocht u hier interesse in hebben, stuur dan een email naar info@thelegalcompany.nl of bel ons op 020-3450152.Voordelen trainingen op locatie

Wat zijn de voordelen van onze TLC arbeidsrecht trainingen op locatie?

De voordelen

√ Te volgen vanaf eigen werkplek
√ Geen reistijd, geen files
√ Interactie met de trainer
√ Hoge kwaliteit trainer vanwege
√ NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
√ Lage investering voor dubbele winst van voorkomen van én verhogen win kans probleemdossiers

Vraag hier uw offerte aan!

Training op locatie (op aanvraag)


Training Werken met flexibele arbeidskrachten


In deze lastige economische tijden is het belangrijker dan ooit om vaste kosten zoveel mogelijk te vermijden en te werken met flexibele arbeidskrachten (oproepkrachten, uitzendkrachten, payroll werknemers of ZZP-ers). Tijdens deze training leggen wij de basis spelregels uit voor het optimaal en veilig werken met deze arbeidskrachten en waar op te letten bij het opstellen/naleven van de verschillende contracten.

Meer informatie

Training Dossieropbouw en zieke werknemers


Zieke/arbeidsongeschikte werknemers, iedere werkgever krijgt hier helaas wel eens mee te maken. Zeker in deze tijden. De financiële- en juridische risico’s van zieke werknemers kunnen heel snel en ongemerkt op lopen. Wilt u weten hoe u juridisch een correct dossier opbouwt van zieke/arbeidsongeschikte werknemers en welke preventieve juridische stappen u dient te zetten om bedrijfsrisico’s te reduceren? Volg dan deze training!

Meer informatie

Training Dossieropbouw en ontslag


Probleem personeelsdossiers oplossen en zelfs voorkomen? Volg dan onze training Dossieropbouw en ontslag. In deze training komt aan bod hoe u voldoende en correct dossier opbouwt om, als verbetering van gedrag van werknemer uitblijft, met succes een arbeidsovereenkomst te kunnen ontbinden bij de kantonrechter.

Meer informatie

Training AVG management


Nog steeds niet begonnen of klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Wij hebben een training ontwikkelt om uw bedrijf hiermee op weg te helpen. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze training is hoe uw organisatie zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kan naleven en dit ook zo kan houden.

Meer informatie

Training Privacy en werknemers


Hoe gaat u als ondernemer om met de privacy van uw werknemers? Mag u uw medewerkers bijvoorbeeld monitoren op telefoon en ICT gebruik of met cameratoezicht of autorittenregistraties? Of wat als u een medewerker betrapt op diefstal. Mag u het video-bewijs gebruiken als bewijs van diefstal door een werknemer? Dit, en meer, leren wij u tijdens deze training Privacy en werknemers.

Meer informatie