Trainingen en masterclasses voor de schoonmaakbranche


Voorkom juridische problemen door het volgen van onze arbeidsrechtelijke trainingen op locatie en masterclasses. Mr. Hella Vercammen en mr. A. Hardy gaan in op praktijkproblemen, belangrijke wets- en caowijzingen en actuele onderwerpen (naar aanleiding van rechtspraak). Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze trainingen en actualiteiten, schrijf u dan in voor onze Legal Alert nieuwsbrief.

Masterclasses – Najaar 2020


Masterclass Dossieropbouw en ontslag


5 november 2020


Hoofdpijn personeelsdossiers oplossen en zelfs voorkomen? Volg dan onze Masterclass Dossieropbouw en ontslag. In deze masterclass komt aan bod hoe u voldoende en correct dossier opbouwt om, als verbetering van gedrag van werknemer uitblijft, met succes een arbeidsovereenkomst te kunnen ontbinden bij de kantonrechter.

Meer informatie en inschrijven

Alle genoemde masterclasses en trainingen kunnen wij voor uw bedrijf zowel op locatie als online (via ZOOM) verzorgen. Mocht u hier interesse in hebben, stuur dan een email naar info@thelegalcompany.nl of bel ons op 020-3450152.Voordelen trainingen op locatie

Wat zijn de voordelen van onze TLC arbeidsrecht trainingen op locatie?

De voordelen

√ Te volgen vanaf eigen werkplek
√ Geen reistijd, geen files
√ Interactie met de trainer
√ Hoge kwaliteit trainer vanwege
√ NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
√ Lage investering voor dubbele winst van voorkomen van én verhogen win kans probleemdossiers

Vraag hier uw offerte aan!

Training op locatie (op aanvraag)


Training Contractwisselingen in de schoonmaak


Deze training gaat specifiek in op contractwisseling door artikel 38 cao Schoonmaak. Onder andere komen alle do’s and dont’s op juridisch vlak aan bod en worden er praktijktips gegeven door juridische experts op het gebied van artikel 38 cao.

Meer informatie

Training Dossieropbouw en zieke werknemers


Zieke/arbeidsongeschikte werknemers, iedere werkgever krijgt er wel eens mee te maken. De financiële- en juridische risico’s van zieke werknemers kunnen heel snel en ongemerkt op lopen. Tijdens deze masterclass gaan wij in op dossieropbouw van zieke/arbeidsongeschikte werknemers en het zetten van de juiste preventieve juridische stappen om bedrijfsrisico’s te reduceren.

Meer informatie

Training AVG management


Nog steeds niet begonnen of klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Wij hebben een masterclass ontwikkelt om uw bedrijf hiermee op weg te helpen. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze masterclass is hoe uw organisatie zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kan naleven en dit ook zo kan houden.

Meer informatie

Training Privacy en werknemers


Hoe gaat u als ondernemer om met de privacy van uw werknemers? Mag u uw medewerkers bijvoorbeeld monitoren op telefoon en ICT gebruik of met cameratoezicht of autorittenregistraties? Of wat als u een medewerker betrapt op diefstal. Mag u het video-bewijs gebruiken als bewijs van diefstal door een werknemer? Dit, en meer, leren wij u tijdens deze training Privacy en werknemers.

Meer informatie