mr. Wesley Sallé

 wsalle@thelegalcompany.nl 
 : (020) 345 01 52
 : Wesley Sallé
 : Wesley Sallé

Wie ben ik?
Vanaf juli 2013 ben ik aan het werk bij TLC als juridisch adviseur in een dynamische en afwisselende werkomgeving. Voordien ben ik onder begeleiding van Hella Vercammen afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2018 heb ik bovendien de masteropleiding rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit met succes afgerond.

Wat doe ik?
Met veel gedrevenheid en liefde voor het vak adviseer ik dagelijks onze MKB- klanten op het gebied van arbeidsrecht en contractenrecht. Als adviseur streef ik er naar om ondernemers te helpen en wegwijs te maken in de (continue veranderende) wereld van wet- en regelgeving. Ik geloof er namelijk in dat het beter is om, naast het oplossen van juridische problemen, juridische problemen te voorkomen. Daar zet ik me dagelijks voor in als account-jurist van ons digitale portaal The Legal Safe.

Waar hou ik van?
Kort gezegd hou ik van het helpen van mensen, dat is ook een van de redenen geweest dat ik jurist ben geworden. Ik ben bijvoorbeeld tijdens mijn studie altijd voorlichter geweest op de Hogeschool van Amsterdam om studenten en leerlingen die voor de studiekeuze stonden te informeren. Bovendien is er over mijn functie als bedrijfsjuridisch adviseur een voorlichtingsfilm voor de HvA gemaakt. Klik
hier om het filmpje te bekijken.

Verder hou ik van motorrijden, ben ik erg muzikaal ingesteld en hou ik van voetbal. Het geeft mij de rust en afstand die ik nodig heb om fris en helder mijn werk te blijven doen.