mr. Hella Vercammen

 Email: hvercammen@thelegalcompany.nl
 Tel:   (020) 345 01 52
 LinkedIn: Hella Vercammen
 

Wie ben ik?
Als jurist voor het MKB ga ik vol voor mijn klanten en ben ik een gepassioneerd ondernemer. In 2003 ben ik gestart met mijn onderneming om door innovatie verbetering te brengen in de toegang tot juridische ondersteuning specifiek voor MKB ondernemingen. De juridische dienstverlening kan en moet beter voor het MKB omdat zij simpelweg de smeerolie is van de economie en de meeste verantwoording draagt en voelt voor werkend Nederland. Ik weet wat het is, ik ben zelf een MKB-er en voer dagelijks de directie over The Legal Company. Met de toegewijde ondersteuning van mijn collega’s help ik onze klanten met advies en bijstand.

Wat doe ik?
Als senior bedrijfsjuridisch adviseur bij TLC ben ik dagelijks bezig met drie juridische fundamenten van een onderneming: arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Verder geef ik trainingen aan het MKB op het vlak van arbeids- en contractenrecht alles binnen het thema juridisch verantwoord ondernemen. Daarnaast ben ik voortdurend bezig met productontwikkeling om juridische hulp voor het MKB toegankelijker en betaalbaar te maken. Tot slot deel ik veel kennis door het schrijven van blogs en redactionele stukken voor MKB- en branchebladen, zoals Accountancy van Morgen en Clean Totaal. Bijna dagelijks deel ik tevens graag juridisch inhoudelijke kennis op LinkedIn.

Waar hou ik van?
Van eigen verantwoordelijkheid en de vrijheid om mezelf geestelijk te ontwikkelen vanuit een ethische levenshouding. Hierdoor hoop ik steeds meer te kunnen betekenen voor mijn gezin, familie, vrienden en de maatschappij. Verder hou ik van meditatie, sport en cultuur in brede zin. Cultuur is het mooie en vriendelijke gezicht van een maatschappij waardoor talent en het experiment de ruimte krijgt. Dat is van groot belang voor de vooruitgang van de menselijke beschaving, trial and error.