Marjolein de Vré

 mdevre@thelegalcompany.nl 
 : (020) 345 01 52
 : Marjolein de Vré

Wie ben ik?
Per februari 2018 loop ik stage bij The Legal Company. Deze periode gaat mijn aandacht uit naar het schrijven van een afstudeerscriptie voor de Hogeschool van Amsterdam, opleiding HBO-Rechten. Daarnaast maak ik tijdens de stage kennis met de werkzaamheden van de juridisch adviseur in het MKB, onder leiding van mr. Wesley Sallé. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar arbeidsovereenkomst in het MKB.

Wat wil ik?
Na het afronden van mijn bachelor heb ik de ambitie om verder te studeren aan de universiteit en mij uiteindelijk, via een master, te gaan specialiseren in het ondernemingsrecht. The Legal Company biedt mij de uitgelezen kans om kennis en ervaring op te doen in de wereld van de juridische professional.

Waar hou ik van?
‘Voorkomen is beter dan procederen’ betekent voor mij tijdig advies verlenen en daarbij in te spelen op de behoeften van de cliënt. Door in de dagelijkse praktijk mee te denken over de juridische aspecten van het ondernemen kunnen mogelijke problemen worden voorkomen. Met het uitvoeren van mijn afstudeeronderzoek is het mijn doel om in samenwerking met de juristen van The Legal Company een bijdrage te leveren aan het voorkomen van deze problemen op het gebied van arbeidsovereenkomsten.