mr. Kim Reijnen

 : kreijnen@thelegalcompany.nl
 :  (020) 345 01 52
 : Kim Reijnen

Wie ben ik?
Vanaf juli 2012 ben ik aan het werk bij TLC. Eerst als stagiaire, vervolgens als personal assistant en administratief juridisch medewerkster en nu vol trots als bedrijfsjuridisch adviseur met de meester titel. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, studie Nederlands recht. De klanten, de organisatie en filosofie van TLC ken ik door en door.

Wat doe ik?
Met veel plezier en enthousiasme werk ik nu als commercieel bedrijfsjuridisch adviseur bij The Legal Company. Ik richt mij vooral op het contractenrecht, privacyrecht en huurrecht. Dit zijn rechtsgebieden waar je met kracht, rationeel, met gedegen kennis van zaken te werk moet gaat. Zo zet ik me dagelijks in voor de klanten van TLC om hen te helpen met pragmatische en betaalbare juridische oplossingen.

Verder ben ik verantwoordelijk voor de scholingstak binnen TLC en organiseer ik verschillende juridische trainingen samen met de andere juristen voor het MKB. 

Waar hou ik van?
Rechten heeft altijd mijn grote interesse gehad. Dit in combinatie met mijn wil om mensen verder te helpen, is wat mij gemotiveerd heeft om rechten te gaan studeren. Dit breng ik allemaal mooi in de praktijk tijdens mijn werk.

Naast mijn werk houd ik van reizen naar mooie plaatsen waar veel cultuur en natuur is en kook ik graag o.a. Italiaanse gerechten.