Het Legal Safe Cleaning membership is dé oplossing voor al uw juridische zaken met betrekking tot uw personeel. U maakt onbeperkt foutloze arbeidscontracten, waarin de laatste versie van de cao altijd is verwerkt. U krijgt snel hulp in probleemdossiers van juristen die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht en de schoonmaakbranche. U mist nooit een arbeidsrechtelijke (cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf) update en krijgt de juiste tools om uw schoonmaakpersoneel juridisch te managen. Kortom, met dit membership leeft u niet alleen 100% de cao en de wet na, maar het beschermt ook uw rechtspositie als werkgever.


Legal Safe Cleaning Membership


DRIE VARIANTEN LEGAL SAFE SERVICE
Uw eigen arbeidsrecht portaal
Ready to Sign arbeidscontracten
Helpdesk arbeidscontracten
Personeelshandboek- en reglementen
Jaarlijkse update personeelshandboek
Arbeidsrecht actie alerts
Onderhoudsgesprek arbeidsrecht jurist
Personeelsdossier management
Contract keten en proeftijd management
Rechtsbijstand op dossierniveau
Prijzen bij 1-jarig abonnement p/m
Prijzen bij 2-jarig abonnement p/m
Prijzen bij 3-jarig abonnement p/m
FREE TRIAL
 • Gratis
  Gratis
  GratisKies
  Safe
 • € 80,00
  € 75,00
  € 70,00Kies
  Safer
 • € 125,00
  € 120,00
  € 115,00Kies
  Safest
 • € 260,00
  € 255,00
  € 250,00Kies

  ar_help

  Uw eigen arbeidsrecht portaal

  Overal ter wereld kunt u veilig inloggen in uw eigen portaal dat 100% privacy garandeert, om met enkele muisklikken een foutloos en op maat gemaakt arbeidscontract te genereren. Afhankelijk van welke variant membership u kiest kunt u gebruik maken
  van de hierna genoemde tools en diensten om digitaal 100% veilig uw schoonmaakpersoneel te managen.


  ar_help

  Arbeidsrecht actie alerts

  U mist geen arbeidsrechtelijke actualiteiten meer. U wordt periodiek op de hoogte gehouden van alle wijzigingen in de arbeidsrecht wetgeving, de cao schoonmaak- en glazenwassersbranche en van nieuwe uitspraken van de RAS en de rechters.


  ar_help

  Ready to sign arbeidscontracten

  Binnen het portaal krijgt u onbeperkt toegang tot de Ready to Sign© arbeidscontract generator tool. Daarmee kunt u binnen no time uw eigen arbeidscontract deel A, B, C en D met alle cao ketens en varianten, MUP arbeidsovereenkomst (in microsoft word) foutloos én op maat automatisch genereren voor nieuwe werknemers of voor verlengingen!

  ar_help

  Onbeperkte arbeidscontracten helpdesk

  U krijgt onbeperkt toegang tot onze telefonische contracten helpdesk (tijdens kantooruren) mocht u tijdens het gebruik van de Ready to Sign© contract generator tool ergens tegenaan lopen.

  ar_help

  Onderhoudsgesprek jurist

  Maandelijks neemt uw vaste account arbeidsjurist contact met u op voor onderhoud. U kunt dan lopende kwesties bespreken en welke oplossingen daarvoor eventueel beschikbaar zijn binnen het portaal. Zo kan er niets aan de aandacht ontsnappen.

  ar_help

  Personeelsdossier management

  Onbeperkt kunt u met dit gebruiksvriendelijke tool in het portaal uw personeelsdossiers opbouwen. Met behulp van handige digitale tabbladen creëert u een overzichtelijk dossier. U voldoet dan gelijk ook
  aan de wet op de privacy omdat het portaal goed is beveiligd en niet toegankelijk is voor derden en de fiscus.

  ar_help

  Rechtsbijstand op dossierniveau

  U krijgt recht op telefonisch gespecialiseerde eerstelijns rechtshulp per jaar bij problemen met een personeelslid. U kunt dit ook besteden aan andere specifeke arbeidsrechtelijke adviezen die u nodig heeft. Voordeel is dat u niet alleen inkoopt tegen een aantrekkelijke korting van 10% maar ook nog eens de betaling spreidt via de maandelijkse abonnementsfee.

  ar_help

  Jaarlijkse update

  U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat de ter beschikking gestelde arbeidsdocumentatie in The Legal Safe veroudert.
  Wij zorgen ervoor dat uw arbeids- pakket automatisch jaarlijks wordt geupdate aan de hand van de rechtspraak en wetswijzigingen.

  ar_help

  Contract keten en proeftijd management

  Nooit meer contractverlengingen of aanzeggingen missen? Maak dan gebruik van dit gebruiksvriendelijke tool in het portaal om termijnen van uw contractketens en proeftijden te bewaken. We waarschuwen u met speciale herinneringsmailtjes dat de contracten of proeftijden eindigen en dat er iets mee moet gebeuren.

  ar_help

  Personeelshandboeken reglementen

  U krijgt via het portaal een onbeperkte licentie op het gebruik van het TLC personeelshandboek, reglementen
  en voorbeeldbrieven, om uw rechts- positie als werkgever 100% dicht
  te timmeren*.

  *Om optimaal uw rechtspositie dicht te timmeren is het raadzaam om de arbeidsdocumentatie op maat te maken. Het maatwerk krijgt u altijd optioneel aangeboden via de Legal Safe offerte tegen een xed price.