mr. Ilse van Ooijen

Brand meester

mr. Ilse van Ooijen

Ondernemingsjurist

 

Wat doe ik bij TLC?

Als ondernemingsjurist bij The Legal Company sta ik dagelijks ondernemers bij met uiteenlopende juridische vraagstukken op het gebied van contractenrecht, ondernemingsrecht en intellectuele eigendom. Ik geef praktisch advies over hun rechtspositie en over de meest haalbare vervolgstappen. Indien nodig pak ik die vervolgstappen op. Dat kan bijvoorbeeld een sommatiebrief of een tegenvoorstel zijn. Verder stel ik ook overeenkomsten op zoals bijvoorbeeld vaststellingsovereenkomsten, algemene voorwaarden, commerciële handelscontracten, franchisecontracten en aandeelhoudersovereenkomsten, etc.

“Be flexible so you can change with change ”

― Bruce Lee

Talen:

   • Nederlands
   • Engels
 •  

Opleiding:

   • Tilburg University, master ondernemingsrecht

   • Tilburg University, master rechtsgeleerdheid

   • Tilburg University, premaster rechtsgeleerdheid

   • Juridische Hogeschool Tilburg, bachelor HBO-rechten

Lidmaatschappen:

   • Nederlandse Vereniging voor Ondernemingsrecht Adviseurs (NEVOA)

Wat is mijn zakelijke drive?

Ondernemen zit in mijn bloed, waardoor ik automatisch ook de zakelijke belangen van de klant in mijn vizier heb. Ik geniet ervan dat ik mijn commerciële zakelijke kant kan combineren met mijn opgedane juridische kennis en op die manier bedrijven mijn hulp kan bieden. Klantgerichtheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Wat is mijn persoonlijke drive?

Samen eten, drinken en op pad met mijn vrienden en familie is mijn favoriete vrijetijd verdrijf. Ik hou er van om lekker voor ze te koken. Om fit te blijven kom ik regelmatig in de sportschool. Mijn hoogtepunt van het jaar is de wintersport. In de Oostenrijkse Alpen geniet ik dan van het skiën en de gezelligheid daaromheen.