TLC Academy voor accountancy


Trainingen en masterclasses op locatie of via ZOOM meetings over de meest relevante en actuele juridische onderwerpen. Haal uw NBA PE-uren met de volgende garanties:

  • Hoge kwaliteit docent vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
  • CEDEO gecertificeerde opleider
  • Interactie met de docent
  • Inhoud altijd afgestemd op deelnemers
  • Scherpe prijzen!
  • Ook mogelijk vanaf eigen werkplek; geen files en reistijd.

         

Masterclasses – Najaar 2020

Trainingen op locatie (op aanvraag)


Masterclass Dossieropbouw en ontslag


5 november 2020 – 3 PE punten


Hoofdpijn personeelsdossiers oplossen en zelfs voorkomen? Volg dan onze Masterclass Dossieropbouw en ontslag. In deze masterclass komt aan bod hoe u voldoende en correct dossier opbouwt om, als verbetering van gedrag van werknemer uitblijft, met succes een arbeidsovereenkomst te kunnen ontbinden bij de kantonrechter.

Meer informatie en inschrijven

Alle genoemde masterclasses en trainingen kunnen wij voor uw bedrijf tevens op locatie verzorgen. Mocht u hier interesse in hebben, stuur dan een email naar info@thelegalcompany.nl of bel ons op 020-3450152.Voordelen TLC opleidingen

Wat zijn de voordelen van het volgen van onze webinars en masterclasses ?

De voordelen

√ Te volgen vanaf eigen werkplek
√ Geen reistijd, geen files bij trainingen op locatie
√ Interactie met de trainer
√ Hoge kwaliteit trainer vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
√ Lage investering voor dubbele winst van voorkomen van én verhogen win kans probleemdossiers
√ Accountancy: NBA PE-uren
√ Eerlijke prijzen

Vraag hier uw offerte aan!

Training Dossieropbouw en zieke werknemers


3 PE punten


Zieke/arbeidsongeschikte werknemers, iedere werkgever krijgt er wel eens mee te maken. De financiële- en juridische risico’s van zieke werknemers kunnen heel snel en ongemerkt op lopen. Tijdens deze masterclass gaan wij in op dossieropbouw van zieke/arbeidsongeschikte werknemers en het zetten van de juiste preventieve juridische stappen om bedrijfsrisico’s te reduceren.

Meer informatie

Training AVG Management


3 PE punten


Nog steeds niet begonnen of klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Wij hebben een masterclass ontwikkelt om uw bedrijf hiermee op weg te helpen. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze masterclass is hoe uw organisatie zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kan naleven en dit ook zo kan houden.

Meer informatie

Training Privacy en werknemers


3 PE punten


Hoe gaat u als ondernemer om met de privacy van uw werknemers? Mag u uw medewerkers bijvoorbeeld monitoren op telefoon en ICT gebruik of met cameratoezicht of autorittenregistraties? Of wat als u een medewerker betrapt op diefstal. Mag u het video-bewijs gebruiken als bewijs van diefstal door een werknemer? Dit, en meer, leert u tijdens deze Masterclass Privacy en werknemers.

Meer informatie