TLC Academy voor accountancy


Trainingen op locatie en masterclasses over de meest relevante en actuele juridische onderwerpen.
Haal u NBA PE-uren met de volgende garanties:

 • Hoge kwaliteit docent vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
 • CEDEO gecertificeerde opleider
 • Interactie met de docent
 • Inhoud altijd afgestemd op deelnemers
 • Scherpe prijzen!
 • Ook mogelijk vanaf eigen werkplek; geen files en reistijd.

         

Trainingen op locatie (op aanvraag)

Masterclasses – Najaar 2019 • Connector.

  Boardroom Training op locatie Cybersecurity & Privacy

  Met deze training wordt u getraind omtrent de concrete stappen die nodig zijn om op 25 mei 2018 te voldoen aan de nieuwe Europese privacy wetgeving binnen de zorgplichten met betrekking tot cybersecurity. Na het volgen van deze training kunt u uw cliënten hier gericht over adviseren en kunt u voldoen aan uw informatie en zorg-plicht.   Lees meer.

 • Connector.

  Training Dossieropbouw en ontslag

  Deze training gaat in op ontslag op persoonlijke gronden (disfunctioneren, verwijtbaar gedrag en verstoorde arbeidsrelatie) en hoe u als werkgever een dossier opbouwt conform de geldende wet- en regelgeving. Klik hier voor meer informatie over de training.

  Training Dossieropbouw zieke werknemer

  Middels deze training nemen wij met u door hoe u als werkgever uw wettelijke verplichtingen kunt naleven en wat er van u verwacht wordt op dit punt. Bijvoorbeeld het activeren van een werknemer die weigert te re-integeren. Hiermee kunt u financiële risico’s voorkomen of beperken. Lees meer.

 • Connector.

Gratis WAB kennissessie
19 september 2019 en 3 oktober 2019

De WAB treedt al per 1 januari 2020 in werking. Door deze nieuwe wet wordt het arbeidsrecht op een aantal punten wederom drastisch gewijzigd. Tijdens deze kennissessie zullen wij ingaan op de wijzigingen en geven wij u alvast concrete aandachts- en actiepunten mee.

Meer informatie en aanmelden

Masterclass Privacy en werknemers
3 PE punten – 10 oktober 2019

De AVG geldt ook richting uw werknemers, die steeds meer bewust raken van hun privacyrechten. Maar hoe moet u hier als werkgever mee omgaan? Tijdens deze masterclass wordt u getraind omtrent de privacy van de werknemer. Deze masterclass wordt gegeven in samenwerking met The Legal Privacy Company, onderdeel van The Legal Company.

Connector.

Meer informatie en aanmelden