TLC Academy voor accountancy


Trainingen en masterclasses op locatie of via ZOOM meetings over de meest relevante en actuele juridische onderwerpen. Haal uw doelstellingen van uw opleidingsplan met de volgende garanties:

  • Hoge kwaliteit docent vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
  • Interactie met de docent
  • Inhoud altijd afgestemd op deelnemers
  • Scherpe prijzen!
  • Ook mogelijk vanaf eigen werkplek; geen files en reistijd.

Agenda masterclasses 2021

Trainingen op locatie (op aanvraag)


Lunchsessie Thuiswerken, rechten en plichten


9 SEPTEMBER 2021

Sinds het begin van de coronacrisis is de thuiswerkplek “het nieuwe normaal”. Ook nu is gebleken dat thuiswerken een blijvertje is. Wilt u als werkgever weten met welke belangrijke arbeidsrechtelijke zaken u rekening moet houden? Schrijf u dan in voor deze lunchsessie!

Meer informatie en aanmelden

Alle genoemde masterclasses en trainingen kunnen wij voor uw bedrijf tevens op locatie verzorgen. Mocht u hier interesse in hebben, stuur dan een email naar info@thelegalcompany.nl of bel ons op 020-3450152.Voordelen TLC opleidingen

Wat zijn de voordelen van het volgen van onze webinars en masterclasses ?

De voordelen

√ Te volgen vanaf eigen werkplek
√ Geen reistijd, geen files bij trainingen op locatie
√ Interactie met de trainer
√ Hoge kwaliteit trainer vanwege NEVOA-lidmaatschap en permanente educatie op universitair niveau
√ Lage investering voor dubbele winst van voorkomen van én verhogen win kans probleemdossiers
√ Accountancy: NBA PE-uren
√ Eerlijke prijzen

Vraag hier uw offerte aan!

Training Werken met flexibele arbeidskrachten


In deze lastige economische tijden is het belangrijker dan ooit om vaste kosten zoveel mogelijk te vermijden en te werken met flexibele arbeidskrachten (oproepkrachten, uitzendkrachten, payroll werknemers of ZZP-ers). Tijdens deze training leggen wij de basis spelregels uit voor het optimaal en veilig werken met deze arbeidskrachten en waar op te letten bij het opstellen/naleven van de verschillende contracten.

Meer informatie

Training Dossieropbouw en zieke werknemers


Zieke/arbeidsongeschikte werknemers, iedere werkgever krijgt hier helaas wel eens mee te maken. Zeker in deze tijden. De financiële- en juridische risico’s van zieke werknemers kunnen heel snel en ongemerkt op lopen. Wilt u weten hoe u juridisch een correct dossier opbouwt van zieke/arbeidsongeschikte werknemers en welke preventieve juridische stappen u dient te zetten om bedrijfsrisico’s te reduceren? Volg dan deze training!

Meer informatie

Training Dossieropbouw en ontslag


Probleem personeelsdossiers oplossen en zelfs voorkomen? Volg dan onze training Dossieropbouw en ontslag. In deze training komt aan bod hoe u voldoende en correct dossier opbouwt om, als verbetering van gedrag van werknemer uitblijft, met succes een arbeidsovereenkomst te kunnen ontbinden bij de kantonrechter.

Meer informatie

Training AVG Management


Nog steeds niet begonnen of klaar met de AVG implementatie of AVG compliance? Wij hebben een training ontwikkelt om uw bedrijf hiermee op weg te helpen. De hoofdvraag die beantwoord wordt tijdens onze training is hoe uw organisatie zo pragmatisch en werkbaar mogelijk de AVG kan naleven en dit ook zo kan houden.

Meer informatie

Training Privacy en werknemers


Hoe gaat u als ondernemer om met de privacy van uw werknemers? Mag u uw medewerkers bijvoorbeeld monitoren op telefoon en ICT gebruik of met cameratoezicht of autorittenregistraties? Of wat als u een medewerker betrapt op diefstal. Mag u het video-bewijs gebruiken als bewijs van diefstal door een werknemer? Dit, en meer, leert u tijdens deze training Privacy en werknemers.

Meer informatie
Kwaliteit gewaarborgd