Bente Gans

 : info@thelegalcompany.nl
 :  (020) 345 01 52
 : Bente Gans

Wie ben ik?
Vanaf september 2016 ben ik stagiaire bij The Legal Company. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam.  Ik ga precies te werk en als ik mij vastbijt in een project, laat ik niet meer los. Dit is iets wat goed te pas komt bij een stage bij The Legal Company. 

Wat doe ik?
Mijn werkzaamheden bij The Legal Company zijn zeer divers. Ik ben het telefonische aanspreekpunt van The Legal Company en ondersteun het team. Op juridisch gebied help ik bij adviezen uitbrengen, ben ik tweede lezer van documenten en doe ik literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Tevens zorg ik voor de berichten op social media en het onderhouden van de website.

Waar hou ik van?
In contact staan met mensen, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied is een grote interesse van mij. Met de kennis die ik opdoe als jurist in de maak, vind ik het fijn om deze kennis met anderen te delen.  Vandaar ook mijn studiekeuze. Verder word ik graag omringt door familie en vrienden en hou ik mij bezig met activiteiten rondom hen.